Добрий день,
1.05.2012 я порушив ПДР. Інспектор ДПС виніс постанову про адміністративне правопорушення. Штраф сплачено 07.05.2012. У квитанції вказано реквізити, вказані на штампі в постанові. Квитанція мною збережена.
Сьогодні (1.08.2012) я звичайною кореспонденцією отримав копію постанови про відкриття виконавчого впровадження від 24.07.2012. Таким чином, я не надав у семиденний термін документальне підтвердження добровільного виконання виконавчого документу.
Згідно ст. 82 Закону України "Про виконавче провадження" я маю право оскаржити рішення, дії або бездіяльність державного виконавця в судовому порядку.
З моєї точки зору, постанова про відкриття провадження є неправомірною, оскільки штраф було сплачено у 15-денний строк. Крім того, копію постанови я отримав звичайною кореспонденцією, а не рекомендованим листом, чим порушено ст. 31 ЗУ "Про виконавче провадження" і в постанові неправильно вказане моє прізвище.
Чи правий я у своїх твердженнях, і якщо так, як правильно (і за якою формою) подати скаргу на рішення державного виконавця?
Щиро дякую за допомогу,
Ігор.
П.С. прошу вибачення за орфографічні помилки в назві топіка...